28/04/2019

Kevään merkit


Täällä Tanskassa kevät on ehtinyt jo todella pitkälle kukkineen, öitököineen, sekä tietenkin jatkuvana koulustressinään. On aivan hullua, että ensi viikolla on jo toukokuu ja viimeinen kuukausi opiskelua ennen lomaa! Välillä tuntuu että aika kuluu niin nopeasti, ettei edes ajatuksia ehdi selvittää, saati sitten löytää aikaa kaikkiin kouluesseisiin. Tälläkin hetkellä mun pitäisi olla tekemässä esitelmää maailmanpolitiikkaan, mutta kuinkas siinä kävi?



Pääsiäisloma ehti jo olla ja mennä, kävin viikon verran pyörähtämässä koto-Suomessa ja loman aikana kaikki kouluvelvollisuudetkin pääsivät ehkä hieman liiankin hyvin unohtumaan. Suomessa on aina kiva käydä, mutta pakko sanoa että saavuttuani lumen peittämään Jyväskylään täältä Tanskan silloisesta lämmöstä, ei lomafiilis ollut ihan huipussaan. Loppuloma sujuikin oikein hyvin, ja nyt uusin voimin jaksaa nämä viimeiset kolme kouluviikkoa!

Lämpimistä säistä puheenollen, viikko ennen pääsiäislomaa (siis maaliskuussa!), tänne saapui niin lämmin lämpöaalto, että uskallauduimme kaverini kanssa uimaan mereen. En kyllä muista, millon olisin viimeksi heittänyt talviturkin maaliskuussa! Tuntuukin vähän pahalta istua sisällä opiskelemassa, kun ulkona on noin ihana kesäsää.

Täällä sisäoppilaitoksessa oli muutama viikko sitten gaala-ilta, joka oli täydellinen tekosyy päästä pukeutumaan astetta juhlavammin (ja lainaamaan kaverini ihanaa mekkoa!)


Olen tosi innoissani keväästä, ensi kuussa odottavat koulun päättäjäisbileet, kavereiden syntymäpäiväjuhlat, autokoulu (apua) sekä tietenkin kilokaupalla jäätelöä!

Tulipa pääsiäislomalla vierailtua Porvoossakin, aivan ihana kaupunki!


1 comment:

  1. Mielenkiintoisen oloinen blogi sulla, jään todellakin seurailemaan! :) Täälläkin oli nyt huhtikuun lopussa tosi lämpöinen keli, yli 22 astetta lämmintä, mutta nyt viime perjantaina takatalvi iski.. Onneksi nyt kuitenkin on taas kaikki lumet jo sulaneet pois :D

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    ReplyDelete